HIRDETÉS
HIRDETÉS

Soros György birodalma mindennel szembemegy, ami nekünk szent és fontos, a rombolást tűzte ki célul - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Fidesz tisztújító kongresszusán vasárnap Budapesten.

Rogán Antal beszélt arról, hogy az ellenzék több javaslatot nem szavazott meg, a kormánypártok magukra maradtak a parlamentben, amikor a határon túli magyarokról, a bankok és multicégek megadóztatásáról vagy a gyermekek után járó adókedvezményekről volt szó, és a nemzet nagy kérdéseiről szóló alaptörvény-módosításban sem számíthattak másra.

Azt mondta: az MSZP-nek és Gyurcsány Ferencnek harmadjára is sikerül ugyanabba a folyóba lépni, a Jobbiknál pedig az a kérdés, melyik évben indítanak először kamiont a Pride-on vagy biztatnak Gyurcsány jelöltjeinek támogatására.

Úgy fogalmazott: a valódi veszély nem a magyar ellenzékből, hanem a határon túlról érkezik. "Van egy ember és van egy terve" - emelte ki, hozzátéve: Soros György birodalmát csak az extraprofit érdekli, soha nem teremt értéket...

blikk.hu

Feltöltve: 2017.11.12.
Megnézve: 484

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra